Ciclisme

Bradley Wiggins (Sky) guanya la crono de Besançon i es referma com l'home fort del Tour

Bradley Wiggins (Sky) ha demostrat que és l'home a batre en aquesta edició del Tour. El ciclista britànic s'ha imposat en la crono de la 9a etapa (41,5 quilòmetres amb final a Besançon) i ja té gairebé dos minuts de marge sobre el segon de la general, Cadel Evans.

Actualitzat
Bradley Wiggins (Sky) ha demostrat que és l'home a batre en aquesta edició del Tour. El ciclista britànic s'ha imposat en la crono de la 9a etapa (41,5 quilòmetres amb final a Besançon) i ja té gairebé dos minuts de marge sobre el segon de la general, Cadel Evans.

Wiggins ha manat amb mà de ferro i ha estat el més ràpid en tots els parcials de la contrarellotge per adjudicar-se el seu primer triomf d'etapa al Tour. Al final, 35 segons d'avantatge sobre Froome (Sky) i 57 segons sobre Cancellara (RadioShack). Cadel Evans (BMC), el seu màxim rival en la lluita pel mallot groc, ha acabat sisè i ha cedit 1'43".

A la general, Wiggins té 1'53'' sobre Evans i 2'07'' sobre Froome. Aquest dimarts, jornada de descans abans d'afrontar les etapes alpines del Tour 2012.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut