Bianca Andreescu en una imatge d'arxiu (Reuters)
Tenis

Bianca Andreescu i Belinda Bencic imposen la seva joventut i es jugaran un lloc a la final de l'Open dels Estats Units

La tenista canadenca, de 19 anys i debutant a Flushing Meadows, s'ha desfet d'Elise Mertens, mentre la suïssa no ha donat opció a Donna Vekic

Actualitzat

La segona semifinal de l'Open dels Estats Units enfrontarà dues de les jugadores cridades a estar en els primers llocs del rànquing femení als pròxims anys. La jugaran Bianca Andreescu, de 19 anys, i Belinda Bencic, de 22.

El d'Andreescu és el cas més rellevant perquè és tot just la quarta jugadora que arriba a les semifinals de Flushing Meadows en l'any de la seva estrena. L'han precedit Venus Williams, Chris Evert i Pam Shriver. La canadenca, que ja és la 15a jugadora mundial gràcies als títols guanyats a Indian Wells i Toronto, s'ha desfet de la belga Elise Mertens amb remuntada inclosa: 3-6, 6-2 i 6-3.  

Bencic, que amb 17 anys va irrompre a l'elit del tenis femení, sembla haver retrobat la serenor cinc anys després per explotar el seu millor joc. La suïssa ja va avisar eliminant en quarts de final la número 1 mundial, Naomi Osaka, i en semifinals no ha necessitat un tercer set per superar Donna Vekic: 7-6 i 6-3.

En l'altra semifinal, Serena Williams s'enfrontarà amb la ucraïnesa Elina Svitolina.

Anar al contingut