BARÇA

Bernardo Silva tindria decidit continuar al City

Des d'Anglaterra apunten al canvi de postura del jugador portuguès que ara vol continuar al City de Guardiola

Xavi Torres / Francesc LatorreActualitzat

Que Xavi estaria encantat de tenir-lo a l'equip, sí. Que el Barça el té anotat a la llista d'objectius per a aquest estiu, també. Que el fitxatge sigui viable, això ja és una altra cosa molt diferent. A dia d'avui, l'arribada de Bernardo Silva al Barça s'intueix com a molt complicada.

Des del mitjà digital The Athletic fins i tot apunten que el propi Bernardo Silva ja hauria près una decisió:

Segons 'The Athletic' Bernardo Silva se centra en continuar al City. Volia fitxar pel Barça, però com que no s'està materialitzant cap oferta en ferm, està preparat per quedar-se a Manchester.

Sense cap oferta en ferm

De moment, a Manchester no han rebut cap oferta del Barça per endur-se el portuguès. És més, no han rebut ni una trucada telefònica per sondejar la situació. Ni del Barça, ni de l'agent del jugador, Jorge Mendes, per transmetre'ls l'interès culer.

I si la reben, la resposta serà de les que fan respecte: o 100 milions d'euros, o el portuguès no es mou d'allà. Aquest és el preu que ha marcat la propietat del City per un dels seus jugadors franquícia i que encara té 3 anys de contracte. Intencions de fer rebaixes, cap ni una.

És cert que Guardiola no vol tenir jugadors que no vulguin ser a l'equip, però d'aquest preu el City baixarà poc o gens.

El Barça necessitaria fer molt calaix abans d'intentar abordar l'operació, per exemple amb una gran venda, com podria ser la de Frenkie de Jong. Però al Camp Nou les sortides i modificacions salarials estan encallades, i això fa que cada dia que passa Silva estigui més a prop de quedar-se al City. Si marxés, a pocs dies de tancar el mercat, els "citizens" li haurien de buscar substitut i no ho voldran fer a correcuita.

Dissabte va voler ser l'últim a marxar de la gespa de l'Etihad, entre els aplaudiments de la seva afició. Una imatge que es pot interpretar com un comiat, cert. Com també es podria interpretar en el mateix sentit el missatge d'agraïment que ell mateix va publicar a les xarxes socials. Però també és cert que, tal com ha pogut saber TV3, tot just la setmana passada Bernardo Silva es va canviar de casa a Manchester.

Sigui com sigui, la setmana que ve Barça i City tenen una oportunitat immillorable per parlar-ne, si volen. Tots dos equips jugaran al Camp Nou el partit benèfic contra l'ELA. I Guardiola ja va alertar en el seu dia quin equip portarà: "Bernardo Silva i deu més."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut