Bernardo Espinosa i Muniesa van acabar lesionats contra l'Alabès (@GironaFC)
Girona

Bernardo Espinosa té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i està gairebé descartat per al derbi català contra l'Espanyol

El Girona ha informat aquest dimarts que el colombià, que va ser susbtituït per Ramalho en el minut 41 del partit contra l'Alabès, té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta

Actualitzat

El Girona no només va perdre tres punts d'or contra l'Alabès a Montilivi sinó que va veure com dos dels seus centrals titulars a l'eix de la defensa, Bernardo Espinosa i Marc Muniesa, van acabar lesionats. El club gironí ha informat aquest dimarts que el colombià, que va ser susbtituït per Ramalho en el minut 41, té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta de la qual no ha especificat el temps que estarà de baixa.

L'evolució de la lesió determinarà el retorn de Bernardo als entrenaments amb el grup, però ara mateix el central està pràcticament descartat per al pròxim partit de lliga contra l'Espanyol que es disputarà dilluns de la setmana que ve al RCDE Stadium.

En el cas de Muniesa, el Girona encara no ha informat de l'abast exacte de la lesió del jugador de Lloret de Mar, que va ser retirat en llitera del terreny de joc amb getsos ostensibles de dolor amb problemes al turmell. En cas de confimar-se aquestes dues absències, Pablo Machín haurà d'improvisar una línia inèdita de tres centrals ja que també té la baixa de llarga durada de Pedro Alcalá.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut