Josep Maria Bartomeu, a la llotja del Camp Nou al costat de Carme Forcadell (EFE)
Barça

Bartomeu: "Som un club humà i ens asseurem a escoltar Mascherano"

El president del Barça ha deixat clar que escoltarà la petició del jugador en declaracions al diari argentí "La Nación", tot i que el desig del club blaugrana és que es quedi

Actualitzat

El futur de Javier Mascherano al FC Barcelona continua sent ara mateix una incògnita. El jugador argentí hauria comunicat al club blaugrana el seu desig de marxar en aquest mercat d'hivern però tant Ernesto Valverde com Guillerno Amor han assegurat públicament que compten amb ell, més encara després de la lesió de Samuel Umtiti.

Tot i els pocs efectius en defensa, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, no li ha tancat la porta de sortida i ha deixat clar que escoltarà la petició del jugador en declaracions al diari argentí "La Nación".

"Jo sóc el que va fitxar a Mascherano el 2010, jo vaig agafar un avió per anar-lo a buscar a Liverpool. El nostre desig seria que es quedés, però repeteixo, som un club humà i ens asseurem a escoltar el jugador."

Amb el Mundial de Rússia a final de temporada, Mascherano, que acaba contracte el 2019, no està satisfet amb els minuts que està tenint fins ara i vol buscar una sortida que li garanteixi més continuïtat i un bon contracte abans de la cita mundialista.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut