L'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu
Barça

Bartomeu i Rosell no volen que el Madrid es personi en el cas Negreira

Els expresidents del Barça no veuen cap indici de perjudici per a l'entitat blanca

Redacció Esport3Actualitzat

La defensa de Josep Maria Bartomeu en el cas Negreira ha fet arribar al jutjat un escrit d'al·legacions en què, entre altres coses, demana que el Reial Madrid no es pugui personar com a acusació particular en la causa.

"Es pretén la personació en qualitat d'acusació particular, quan en cap cas s'ha indicat en el seu escrit el més mínim indici de perjudici per al mencionat equip. S'ha de considerar, a més, que entitats com la Lliga de Futbol Professional o la Federació de Futbol, entitats a les quals està adherit el Reial Madrid i que organitzen competicions en què aquest equip participa, ja estan personades a la causa. L'admissió sense cap justificació d'acusacions particulars individuals, de cadascun dels equips de futbol, portaria a un procediment d'impossible instrucció, ja que per la mateixa raó podrien personar-se l'Espanyol, el Celta de Vigo, l'Elx, etc, entitats totes elles que participen en l'LFP i l'RFEF. Per tot això demanem que no se n'admeti l'acusació particular."

En el mateix escrit d'al·legacions, José María Fuster-Fabra, advocat de Bartomeu, també demana que no es pugui personar el soci del Reial Madrid José Luis Sainz de Tejada Vallejo. El motiu, el mateix: la defensa de l'expresident considera que l'admissió d'aquest soci, advocat de professió, podria suposar l'admissió de tots els socis de tots els equips que participen en la Lliga. 

Igualment, Fuster-Fabra demana que tampoc es pugui personar APEDANICA (Associació per a la prevenció i estudi de delictes, abusos i negligències en informàtica i comunicacions avançades). Consideren que és una associació que res té a veure amb el futbol i que tampoc s'ha vist perjudicada per la trama del cas. 

Rosell també s'hi oposa

En la mateixa direcció s'ha expressat la defensa del també expresident del Barça, Sandro Rosell.  En l'escrit que els advocats de Rosell han remès a la jutge es considera que els interessos del Madrid ja estan representats per la Federació i la Lliga, i que "els fets investigats no han causat cap afectació patrimonial" al club blanc. 

 

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRALaporta
Anar al contingut