Josep Maria Bartomeu, durant l'entrevista a la COPE (@partidazocope)
Barça

Bartomeu: "Fitxar Isco? Si els tècnics el demanessin parlaríem amb el Madrid"

El president del FC Barcelona ha ratificat el seu desig de seguir comptant amb Ernesto Valverde com a entrenador la temporada que ve i ha negat contactes amb Neymar pel seu possible retorn al club en una entrevista al programa "El Partidazo", de la COPE

Actualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha analitzat l'actualitat blaugrana en una entrevista al programa "El Partidazo" de la COPE des de la llotja del Camp Nou en la prèvia del partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid. El màxim dirigent blaugrana ha ratificat el seu desig de seguir comptant amb Ernesto Valverde com a entrenador la temporada que ve i ha negat haver tingut contactes amb Neymar pel seu possible retorn al Barça.

Antimadridista?: "No, sóc superculé. No sóc el primer, ve del meu avi, el meu pare. Estimo aquest club i portem el Barcelona a la sang".

Veu els partits del Madrid?: "No només veig al Madrid, veig molt la Lliga i la Premier League".

Jugarà Messi?: "És una pregunta per a l'entrenador. No sé si Leo jugarà i tampoc ho preguntaré, Valverde té la llibertat per fer el que ell cregui que sigui el millor per a l'equip. Tots els entrenadors han tingut i tenen la llibertat per alinear a qui vulguin. No tinc la informació de si juga, però si la tingués tampoc la diria".

Forçar Messi?: "Si juga és que està al cent per cent, és una màxima del club i de l'equip. Un que no està bé no pot jugar".

Fitxar Isco?: "Si els nostres tècnics ens demanessin un jugador i se'n vol anar del Madrid, és clar que el fitxaríem, però no ha passat des que sóc aquí. No hi ha pactes de no agressió, cadascun intenta que el seu equip sigui el més competitiu. Isco? Parlaríem amb el Madrid".

Neymar li ha trucat per tornar al Barça?: "Neymar mai m'ha dit que vol tornar al Barça des que se'n va anar. Ni ell ni el seu pare. Mai m'ha trucat." I si l'hi digués? "No m'ha trucat. Dembélé i Coutinho són més joves".

Vol que Valverde segueixi? "Ser entrenador del Barça desgasta molt, però veig Valverde molt ben col·locat al club. El vaig veure més seriós l'any passat. Vull que continuï encara que no guanyi res".

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut