Handbol

EN DIRECTE | Barça-PSG, duel de titans a la Champions d'handbol

Els blaugranes, vigents campions d'Europa, reben el potent campió francès, en un xoc vital per mantenir el lideratge del grup

Mireia VicenteActualitzat

SEGUEIX EL PARTIT EN DIRECTE AQUÍ

 

 

Tots els petrodòlars han anat a parar al futbol. El París Saint-Germain d'handbol no ha fet cap fitxatge aquesta temporada. Però té un equip que és una autèntica constel·lació d'estrelles, amb els exblaugranes Karabatic, Syprzak i Hansen al capdavant. Amb el gegant Kristopans, 2 metres 15. I amb l'extrem català Ferran Solé.

Aitor Ariño, jugador del Barça:

"Estem parlant d'un dels millors equips del món i tenen una estructura molt potent. Crec que si ells estan encertats en defensa i la porteria els ajuda, poden ser molt perillosos. Hem d'estar ben alerta perquè s'han de guanyar aquests partits per estar a dalt del grup."

La Champions és l'assignatura pendent del PSG. S'ha classificat per jugar 5 de les 6 últimes final fours, però no ha aconseguit, per ara, guanyar-ne cap. El Barça també s'ha hagut d'estrènyer el cinturó, aquest curs. Quatre fitxatges, però amb una plantilla més curta i nou entrenador: Carlos Ortega. Un equip en adaptació i procés de creixement, segons un dels seus capitans, Aitor Ariño.

"Hi ha molts canvis, però també hi ha molta il·lusió i altres maneres de treballar, que jo no havia vist perquè sempre havia estat amb el Pasqui. Sempre és bonic poder aprendre d'altres entrenadors. Hem canviat alguns automatismes però la filosofia del joc, que és defensar i córrer, crec que s'està mantenint."

Serà un duel apassionant. El PSG no ha guanyat mai al Palau Blaugrana, on el Barça està imbatut en competició europea des del desembre del 2015.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut