Handbol

Barça i Granollers s'estrenen amb victòria en partits amistosos

Tant Barça com Granollers van jugar aquest divendres el seu primer partit de la pretemporada. Els blaugranes es van imposar a l'Osca mentre que els vallesans van superar el Frontignan francès

Actualitzat

Barça i Granollers es veuran les cares a la primera jornada de la Lliga Asobal, que comença el pròxim 3 de setembre. Els dos equips catalans continuen amb la seva preparació de pretemporada i aquest divendres han jugat els seus primers amistosos, que han guanyat.

El Barça ha superat l'Osca (40-30), en partit jugat al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. L'equip blaugrana, que la temporada passada va conquerir sis títols, entre ells la Champions, torna a ser el gran favorit en totes les competicions. El partit d'aquest divendres ha servit per veure per primera vegada en acció dues de les noves incorporacions: Hampus Wanne i Jonathan Carlsbogard, que han acusat la falta d'adaptació amb els seus nous companys i han tingut un paper discret. Qui ha destacat ha estat Ludovic Fàbregas, màxim anotador de l'equip amb 10 gols.

També hi ha hagut cares noves al Granollers, que s'ha imposat al Frontignan Thau, de la segona divisió francesa (39-32). El partit s'ha jugat al Palau d'Esports de Granollers i ha servit per presentar a l'afició els nous fitxatges: David Roca i el jove nigerià Yusuf Faruk, que amb només 18 anys és un jugador de molta qualitat.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut