Copa

El Barça, l'Espanyol i el Girona ja saben quins són els horaris de la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei

L'Espanyol i el Barça jugaran dimecres contra el Betis i el Sevilla respectivament, mentre que el Girona haurà d'esperar a dijous per rebre el Reial Madrid

Actualitzat

Ja se saben oficialment els horaris de la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, que tindran tres representants catalans. L'Espanyol serà el primer equip a definir la seva eliminatòria i visitarà el camp del Betis el dimecres 30 de gener a les 19.30. Dues hores després, a les 21.30, el Barça rebrà el Sevilla al Camp Nou.

El Girona, per la seva banda, haurà d'esperar fins al dijous 31 de gener per rebre el Reial Madrid a Montilivi, en un partit que es jugarà a les 21.30. El primer partit dels quarts de final es disputarà dimarts de la mateixa setmana entre el València i el Getafe.

Com a conseqüència dels horaris de la Copa del Rei, la Lliga s'ha vist obligada a canviar els horaris d'alguns partits del següent cap de setmana. El Girona-Eibar, que s'havia de jugar dissabte, es jugarà el diumenge 3 de febrer a les 18.30. El Celta-Sevilla passarà de diumenge a dissabte i es jugarà a les 20.45.

Anar al contingut