Catela intenta superar Juanjo sense sort
Futbol Sala

El Barça s'estavella contra Juanjo i acaba cedint davant el Pozo al Palau (2-3)

Els blaugranes veuen trencada una ratxa de 9 victòries seguides però es mantenen líders de la lliga amb 6 punts d'avantatge

• El Barça encaixa la primera derrota de la temporada al Palau. Els blaugranes no perdien en lliga des del 15 de novembre.
  • ElPozo ha forjat el seu triomf en una primera part farcida d'errades per part dels dos equips. Sergio Lozano i Marcenio han empatat a 1 i a 2, però el 2 a 3 de Darío ha estat definitiu.
  • Excel.lent segona part del Barça que ha merescut la victòria però un Juanjo descomunal ha evitat claríssimes ocasions de Marcenio, Antonio, Pito i companyia.
  • Els blaugranes continuen líders de la lliga ara amb sis punts de diferència sobre el Mallorca Palma.