Segona victòria d'etapa per a Davide Ballerini
Ciclisme

Ballerini repeteix al Tour de la Provença en un final accidentat

Davide Ballerini ha guanyat la segona etapa del Tour de la Provença i ha consolidat la seva condició de líder. El seu company d'equip Julien Alaphilippe s'ha vist perjudicat per una caiguda en l'últim quilòmetre que li ha impedit lluitar per la victòria

Arcadi AlibésActualitzat

El terra moll per la pluja que ha caigut durant tot el dia ha condicionat el final de la segona etapa del Tour de la Provença, amb final a Manosque després d'una pujada de 3 km. Una caiguda provocada per Aleksandr Vlasov s'ha emportat Julien Alaphilippe, que estava perfectament col·locat per buscar la victòria d'etapa. El seu company Davide Ballerini, vencedor de la primera etapa, s'ha vist sol al davant i s'ha llençat a buscar la segona victòria. Giulio Ciccone ha estat a punt de remuntar-lo però s'ha hagut de conformar amb la segona posició.

Amb la bonificació com a guanyador de l'etapa, Ballerini ha augmentat l'avantatge al capdavant de la classificació general, una classificació que demà ha de capgirar-se completament amb la disputa de l'etapa reina amb final al Chalet Reynard, a 6 km del cim del mític Mont Ventoux.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut