Illarramendi no té gaires motius per somriure després de ser sancionat amb dos partits (@Illarra4)
Futbol

Asier Illarramendi signa un manifest que dona suport als condemnats pel procés

El capità de la Reial Societat s'ha adherit al manifest elaborat per la plataforma sobiranista Gure Esku Dago que condemna la sentència del procés i fa una crida per participar en una mobilització que dissabte tindrà lloc a Sant Sebastià

Actualitzat

El capità de la Reial Societat, Asier Illarramendi, s'ha pronunciat sobre el conflicte polític a Catalunya i ha donat suport als condemnats pel procés adherint-se al manifest elaborat per la plataforma sobiranista Gure Esku Dago.

La portaveu, Amalur Álvarez, ha fet aquest dijous a Sant Sebastià la presentació de l'escrit, signat conjuntament per organitzacions polítiques, socials i sindicals d'Euskadi. Tots els firmants d'aquest manifest condemnen la sentència del procés i fan una crida per participar en una mobilització que dissabte tindrà lloc a la capital guipuscoana, destacant l'"ampli suport" que estan rebent.

A més d'Illarramendi, altres cares conegudes que han estampat la seva signatura en aquest manifest són l'exlehendakari Juan José Ibarretxe, l'escriptor Bernardo Atxaga, els cantants Zuriñe Hidalgo, Alex Sardui i Fermin Muguruza o el pilotari Iker Irribarria, entre d'altres.

Anar al contingut