Barça

Arturo Vidal es planteja marxar del Barça si no té més protagonisme

En una entrevista a TV3, el migcampista xilè ha explicat que no és feliç al Barça a nivell futbolístic perquè no disposa de minuts que voldria. No tenir prou protagonisme l'ha dut a plantejar-se buscar una sortida en el mercat d'hivern o en el pròxim d'estiu.

Francesc LatorreActualitzat

Arturo Vidal ha concedit una entrevista exclusiva a TV3 en la qual ha parlat de temes personals i també futbolístics. El migcampista xilè no s'ha contingut a l'hora d'explicar que no és del tot feliç a nivell futbolístic, perquè no disposa dels minuts que voldria, i que, per tant, es planteja marxar del Barça, en aquest mercat d'hivern o en el pròxim d'estiu.

"M'agradaria estar aquí sempre. Però haig de ser objectiu i viure el dia a dia. Si al desembre o quan acabi la temporada, no sento que soc important aquí, hauré de buscar una solució i ampliar horitzons per ser important."

Arturo Vidal també ha parlat del joc de l'equip i ha fet autocrítica, malgrat anar líders a la Lliga i haver-se classificat pels vuitens de la Champions com a primers de grup.

"Podria dir que tot està bé si mirem els números però és molt clar que hem de millorar com a equip. Hi ha moltes coses que podem fer millor i ho sabem. Podem donar molt més de nosaltres. I la part positiva és que encara hi som a temps. Si volem aixecar els tres títols a final de temporada, hem de començar a treballar molt més"

Ja al dia de la seva presentació, Arturo Vidal va deixar molt clar que si fitxava pel Barça era, sobretot, per guanyar la Champions League, un títol que encara no ha pogut celebrar mai. En aquest sentit, reconeix que la desfeta de Liverpool encara cou i alerta que la recepta passa per millorar el nivell físic de l'equip.

"El talent et pot conduir a guanyar la Lliga però per guanyar la Champions necessitis que t'acompanyi el físic. Ho vam veure l'any passat. El Liverpool va guanyar la màxima competició europea perquè va passar per sobre de tothom a nivell físic"

 

El jugador xilè acaba contracte el 2021 i ara mateix és el tercer màxim golejador del Barça a la Lliga, darrere de Messi i Suárez.

Entrevista sencera:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut