Lliga de Campions

Arturo Vidal, confiat en les opcions del Barça contra el Bayern: "Som el millor equip del món i ho volem demostrar"

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Barça arriba als quarts de final de la Lliga de Campions amb la idea de fer tot el possible per aconseguir el títol. Això sí, és el Bayern de Munic qui espera l'equip blaugrana en el primer combat d'aquesta estranya i inèdita final a vuit que es disputa a Lisboa per resoldre al més aviat possible i amb totes les garanties sanitàries la màxima competició futbolística d'Europa.

Arturo Vidal ha comparegut davant dels mitljans de comunicació, i és que el xilè coneix molt bé el rival del Barça, ja que va vestir la seva samarreta abans que la blaugrana: 

"Flick ho ha fet molt bé des que se li va donar l'oportunitat. Ha guanyat dos títols i crec que es mereix continuar. El Bayern sempre és favorit. Vaig ser-hi i ho sentia, però el Barça és el millor equip del món. Veurem qui s'ho mereix".

 

Duel Messi-Lewandowski

"Lewa és extraordinari. És un golejador incansable. Vaig estar amb ell tres anys i sé com es prepara. És molt difícil comparar Leo amb qualsevol altre perquè Leo és d'un altre planeta. Lewa és el millor davanter del món juntament amb Luis Suárez."

 

El partit més important

"És el partit més importat de l'any. Tenim moltes esperances que el campionat sigui nostre. Sabem qui és el Bayern i serà difícil, però som el Barça. Si fem el que hem de fer, segurament passarem. Entenc que l'afició dubti. A la Lliga no vam reflectir el nostre nivell i per això vam perdre. Però tenim Leo i altres grans jugadors. Per això dic que som el millor equip de món i volem demostrar-ho."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut