El dominicà ha jugat les últimes tres temporades a Andorra (ACB)
El dominicà ha jugat les últimes tres temporades a Andorra (ACB)
BÀSQUET

Arriba el cinquè reforç del Baxi Manresa, Tyson Pérez

L'ala pivot de 26 anys arriba procedent del Morabanc Andorra, on la darrera temporada no va poder jugar per culpa d'una lesió al genoll

Redacció Esport3Actualitzat

Primer va ser el torn de Bortolani. Després, Jerrick Harding, Babatunde Olumuyiwa i Marcus Lee s'han incorporat a la disciplina del Baxi Manresa. Ara, l'últim reforç de l'equip del Bages és Tyson Pérez. Així ho ha anunciat aquest dimecres el club, que continua reforçant-se després del reguitzell de baixes importants d'aquest estiu. Pérez, cedit pel Morabanc Andorra, signa per una temporada.

Amb l'arribada de Tyson Pérez, Pedro Martínez segueix sumant efectius per reforçar el joc interior de l'equip. L'ala pivot de 26 anys i 2,02 m, que ha militat al Morabanc Andorra les tres últimes temporades, ha jugat 40 partits a la Lliga Endesa amb una mitjana de 6,9 punts.

Ja recuperat, Tyson Pérez ha estat apartat de les pistes l'última temporada per una lesió al genoll. Així, haurà de recuperar minuts sobre el parquet, tot i que, el director esportiu de l'entitat, Xevi Pujol, creu que pot aportar molt a l'equip. Aquest estiu ha debutat amb la selecció espanyola.

"És un jugador a qui cal ajudar a recuperar sensacions competitives; durant la seva trajectòria ha superat moltes barreres, té molt mèrit; es pot ajustar molt bé al que busquem i ens pot ajudar a ser competitius."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut