Ariedo Braida
Ariedo Braida torna al "calcio" com a director general del Cremonese (CCMA)
Barça

Ariedo Braida: "El Barça mai va voler fitxar Pogba"

L'exassessor del Barça, que té un litigi pendent amb el club l'1 de desembre, ha assegurat a Radio Marca que el club no el va deixar treballar ni li van donar la responsabilitat per fer grans fitxatges com ho va fer a Milà

Redacció Esport3Actualitzat

L'exassessor del FC Barcelona Ariedo Braida ha admès en una entrevista al programa "Tribuna Marca" de Radio Marca que el club "mai va voler fitxar Pogba". Braida ha fet un repàs del seu pas pel Barça i també de la seva relació actual amb el club, amb qui té un litigi en marxa. Sobre el tema Pogba, l'exassessor ho explica així:

"És veritat que l'Albert Soler i jo vam anar a Milà i ens vam reunir amb la directiva de la Juventus, però tot i les converses, no hi havia una intenció real de fitxar-lo. De fet, Pogba es va acabar quedant aquell estiu a Torí i no se'n va anar a un altre club. Jo vaig dir que era un gran jugador, ho vaig estar parlant amb Albert Soler, amb qui considero que tenia una bona relació personal, però de nou, professionalment no vam poder treballar junts perquè no se'm va permetre."

Braida va portar importants jugadors al Milan, quan treballava per al club italià, com Gullit, Kaká, Shevchenko i Thiago Silva... per què no va aconseguir-ho fer amb el FC Barcelona?

"No em van donar la responsabilitat, van posar altres persones a càrrec d'aquesta tasca. Jo vaig estar estudiant jugadors i vaig apuntar alguns noms com Haaland, del Borussia Dortmund, quan encara jugava al Rosenborg. Però al club em van dir que no, que no tenia el perfil Barça. D'Itàlia també vaig suggerir altres noms, com Barella, que ara és a l'Inter, o Zaniolo, de la Roma. Però si tu no tens la responsabilitat per executar això perquè l'hi han donat a d'altres, no pots fer res. Vaig estar apartat."

 

Braida i el FC Barcelona tenen un litigi pendent. A l'exassessor encara li quedaven dos anys de contracte quan el club blaugrana el va acomiadar i es veuran les cares, en principi, l'1 de desembre. Però què va passar?

"Al principi vaig estar força bé, em van explicar que crearien una comissió esportiva que estaria formada pel president Bartomeu, el vicepresident Javier Bordas, Jordi Mestre, Albert Soler i jo per als fitxatges. Però aquesta comissió mai va arribar a començar. Jo he treballat molts anys en un grandíssim club semblant al Barça, com és el Milan, soc molt professional i sempre intento fer una bona feina, però això no m'ho van valorar a Barcelona. L'1 de desembre tenim un judici, tot i que penso que no hi arribarem perquè espero que trobem una solució abans de la data."

Braida també ha volgut comentar la situació que Messi ha viscut aquest estiu, tot i que ell estava convençut que el jugador es quedaria a Barcelona:

"Aquest estiu a Itàlia m'ho van preguntar molts periodistes i jo els vaig dir que es quedaria. Messi és un jugador únic, grandíssim, inimitable. Penso que el Barça és un club planetari perquè s'identifica amb Messi, amb permís dels altres jugadors. És el número u."

Braida també ha assegurat que no va tenir cap relació amb Bartomeu:

"En realitat no vaig cap relació amb ell. A el principi és cert que parlàvem una mica, però més tard va ser innexistent. Això també va ser nou per a mi perquè normalment a Milà sí que tenia contacte amb el meu superior. Considero que parlar una vegada a l'any no és tenir una gran relació"

 

 

Anar al contingut