Pancarta contra Qatar a la Bundesliga
Pancarta contra Qatar a la Bundesliga
Futbol

"Apagueu el televisor": protestes contra el Mundial a la Bundesliga

Les aficions del Bayern de Munic, del Borussia Dortmund i l'Hertha consideren que a Qatar no es respecten els drets humans

Redacció Esport3Actualitzat

Falten uns dies per a l'inici del Mundial de Qatar 2022 i les protestes al voltant de l'organització de l'esdeveniment, les polítiques del país amfitrió i el tracte que han rebut els treballadors continuen causant polèmica.

Si fa uns dies la marca esportiva que vesteix els jugadors del Dinamarca va voler fer un gest de protesta contra el Mundial, ara s'hi han sumat les aficions d'alguns equips alemanys.

Els seguidors del Borrússia Dormund i del Bayern han mostrat el seu rebuig amb el desplegament de pancartes a les quals es llegia: "15.000 morts per 5.760 minuts de futbol. Vergonya".

 

L'afició de l'Hertha també mostrava les seves pròpies reivindicacions, dirigides principalment cap a la persecució d'algunes llibertats a Qatar com l'homosexualitat, la violació de drets humans, el consum d'alcohol o la contaminació generada per la construcció dels estadis. Al Signal Iduna Park de Dortmund, l'eslògan era "Boicot Qatar 2022″.

 

 

Klopp alimenta la polèmica

 

El tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, ha denunciat en roda de premsa les condicions en què els treballadors van haver de construir els estadis i ha criticat el cinisme de la premsa. Això va dir l'alemany: tuit que ha compartit l'entrenador de bàsquet Gabo Loaiza.  

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut