Rafa Nadal celebra la seva victòria contra Millman
Tenis

Andy Murray i Rafa Nadal debuten a Wimbledon amb dues victòries contundents

El número u mundial i defensor del títol ha escombrat el kazakh Alenxander Bublick (6-1, 6-4 i 6-2) i el manacorí ha fet el mateix davant de l'australià John Millman (6-1, 6-3 i 6-2)

Actualitzat

Andy Murray ha començat la defensa del títol a Wimbledon amb una incontestable victòria. El número u del rànquing mundial ha debutat amb un triomf contra el kazakh Alexander Bublick, número 135 de l'ATP, per 6-1, 6-4 i 6-2 en 1 hora i 44 minuts. El duel a la pista central de l'All England Club no s'ha aturat tot i la pluja gràcies al sostre retràctil i ha estat un monòleg de l'escocès, que s'enfrontarà en la segona ronda amb l'alemany Dustin Brown.

Tampoc ha tingut problemes en la seva estrena sobre l'herba londinenca Rafa Nadal, que ha escombrat de la pista l'australià John Millman per un contundent 6-1, 6-3 i 6-2. En la seva reaparició després de proclamar-se campió a Roland Garros per desena vegada, el manacorí ha mostrat una imatge molt sòlida i no ha donat cap opció al seu rival, que ocupa el número 137 del rànquing mundial. El pròxim rival de Nadal en segona ronda serà el nord-americà Donald Young, botxí de Denis Istomin, que s'ha retirat per lesió en el quart set.

La primera sorpresa de la jornada ha estat l'eliminació del suís Stan Wawrinka, número tres mundial, que ha perdut davant el rus de 21 anys Daniil Medvedev per 6-4, 3-6, 6-4 i 6-1.  Aquest dilluns sí que han passat ronda els francesos Jo-Wilfred Tsonga, Benoit Paire i Pierre-Hugues Herbert, el japonès Kei Nishikori i el castellonenc Roberto Bautista, entre d'altres. Fernando Verdasco, en canvi, ha caigut eliminat davant del gegant sud-africà Kevin Anderson en 4 sets.

En el quadre masculí, no serà fins dimarts quan debutin els dos tenistes catalans que hi ha al torneig individual: Albert Ramos, que s'enfronta amb l'australià Jordan Thompson, i Marcel Granollers, que se les haurà amb l'israelià Dudi Sela.

Anar al contingut