Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso
MotoGP

Andrea Dovizioso, el més ràpid en el primer dia d'entrenaments de MotoGP al circuit de Losail

Andrea Dovizioso ha marcat el millor temps del primer dia de feina a Qatar. Marc Márquez, després de patir dues caigudes, no ha estat entre els millors. El seu germà Àlex sí que ho ha estat a Jerez, en la categoria de Moto2.

Actualitzat

Andrea Dovizioso (Ducati) ha marcat el millor temps del primer dels tres dies d'entrenaments de MotoGP al circuit de Losail, a Qatar, l'escenari del primer gran premi del Mundial el 26 de març. L'italià ha superat en més de tres dècimes Maverick Viñales (Movistar Yamaha) i, en mig segon, el britànic Cal Crutchlow (Honda). L'actual campió del món, Marc Márquez, ha acabat en la quinzena posició després de patir dues caigudes. El seu company d'equip, Dani Pedrosa, ha estat vuitè.

Les categories de Moto2 i Moto3 s'entrenen des de dimecres al circuit de Jerez. A Moto2, l'altre Márquez, Àlex (Kalex), ha marcat el registre més ràpid en l'últim dia de feina. I això que ha sortit a rodar a 39 de febre. En Moto3, per segon dia consecutiu, el millor temps ha estat per a l'italià Nicolo Bulega (KTM). Els següents entrenaments oficials d'aquestes categories seran la setmana que ve a Qatar.

Anar al contingut