Copa

Andoni Goikoetxea: "L'Athletic farà un gran partit i crec que guanyarem"

L'exjugador i actual ambaixador del club basc confia que l'equip de Marcelino torni a aixecar la Copa 37 anys després de l'última vegada en una final polèmica contra el Barça al Bernabéu

Andoni Goikoetxea, exjugador de l'Athletic i ambaixador del club basc, ha assegurat hores abans de la final de Copa a Sevilla que està convençut que l'equip de Marcelino farà un gran partit i serà capaç de guanyar un títol 37 anys després de l'última vegada.

"S'ha de venir amb il·lusió, amb esperança, perquè tots els partits són diferents. Avui crec que l'Athletic farà un bon partit i penso que guanyarem."

Goikoetxea, que va conquerir l'última Copa de la història de l'Athletic el 1984 en una polèmica final contra el Barça al Bernabéu i que va acabar amb ball de bastons sobre la gespa, ha explicat la fórmula per aconseguir la victòria.

"S'ha de jugar amb cap, per descomptat, i amb cor, i sabem que és una final a un partit. Per tant, cometre com menys errors millor i en atac aprofitar les ocasions que tinguem. Aquesta és la fórmula."

Goikoetxea, que va passar a la història negra del barcelonisme per haver lesionat Schuster i Maradona, continua sent un mite per a l'afició de l'Athletic i s'han pogut veure molts aficionats demanant-li autògrafs a la porta de l'hotel de concentració del conjunt basc a Sevilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut