Barça

Alèxia, impacient pel "gran repte" d'Eindhoven: "Sortir i guanyar"

La capitana del Barça relata en una entrevista a TV3 la "muntanya russa" que ha viscut amb la lesió i la seva reincorporació a l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

"Estem desitjant que arribi ja". A les jugadores del Barça, amb Alèxia al capdavant, se'ls està fent llarga l'espera fins a la gran final d'Eindhoven del dissabte 3 de juny. Menys d'una setmana per poder aixecar per segon cop la tan anhelada Champions. "Tenim la data marcada des de fa un mes i està costant que arribi", ha confessat Alèxia Putellas en una entrevista al programa "Col·lapse" de TV3.

Però el que té clar la capitana és que després de tota la feina d'aquestes setmanes preparant el partit, quan arribi el dia han de "sortir i guanyar". És el "gran repte" d'Alèxia, després de 10 mesos de lesió i una muntanya russa d'emocions en una recuperació llarga i feixuga.

"La lesió ha estat un aprenentatge total. Amb l'ajuda de tothom del club i la família, m'aixeco cada dia i torno a sentir-me futbolista."

L'estrella blaugrana assegura que el genoll ha quedat "perfecte", tot i que ara van apareixent altres dolors a altres parts del cos com a part del procés de readaptació al joc.

Durant la seva aturada, Alèxia "s'ha permès sentir el que cada dia li sortia". "No m'he frenat. Si necessitava estar sola, m'aïllava. Si necessitava gent, doncs m'envoltava de gent", ha explicat la millor jugadora del món, que ha confessat la dificultat de gestionar l'absència en partits importants de la temporada.

"He tingut moments de tot. Moments de molta energia i motivació i d'altres que perds la noció de per què ho estàs fent tot."

La recuperació ha estat més senzilla gràcies al suport de l'afició.

"Sobretot en els dies que es fa més difícil, venies a l'estadi i que s'enrecordessin de tu era una motivació."

Alèxia només volia tornar al camp per tornar tot l'escalf rebut en aquests mesos. Dur la Champions a casa seria l'agraïment absolut.

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut