BARÇA

Alèxia: "Ara encara tinc més ganes de tornar, però no correré riscos"

La flamant vencedora del The Best explica a TV3 que la prioritat segueix sent recuperar-se bé del genoll

Redacció E3Actualitzat

La millor parla per a TV3. Dia dolç per a Alèxia Putellas, l'endemà de coronar-se per segon cop com a The Best, el guardó que dona la FIFA. La blaugrana ens ha explicat les seves sensacions davant el nou reconeixement com a millor futbolista mundial:

"Estic molt agraïda. Normalment t'avisen una mica abans, en aquest tipus de gales. En aquest cas no va ser així i creia que no guanyaria. No perquè pensés que no ho mereixia, sinó perquè porto molt temps lesionada. Hauria estat normal que s'oblidessin de mi, perquè no vaig ser a l'Eurocopa. Però han tingut en compte tota la temporada i els mèrits fets." 

Explica les dificultats per pujar a l'escenari

La de Mollet ha explicat perquè en pujar les escales per recollir el premi se la veia coixa. No ser per la lesió:

"No és pel genolls, és pels tacons. Em feien mal els peus i portava molts dies sense dur-ne"

Les ganes de tornar a jugar

Alèxia va aprofitar el reconeixement per tornar a fer un missatge a les joves aspirants a futbolistes: "Si somies i treballes, hi pots arribar". Creu que és important buscar-se objectius i gaudir. I això, veure-la jugar sobre la gespa, és el que vol tota la gent que l'admira.

"Ara encara tinc més ganes de tornar a jugar. Hi ha molt de rebombori sobre la data que tornaré a fer-ho, però no la sé.  Porto set mesos i mig, he cremat etapes de la recuperació. Però no vull prendre cap risc. Que si ahir no se'm veia caminar bé? Era pels talons, el genoll està perfecte!"

I ara mateix, com podria acabar sent fantàstica aquesta temporada?

Sobretot vull recuperar-me bé, que el genoll quedi perfecte i estar en forma per ajudar l'equip, que ho està fent molt bé, i aixecar molts títols. Seria l'ideal, però no vull córrer riscos. El Mundial? Hi ha hagut converses, ja s'ha dit. Opcions o no? No ho sé. Personalment estic lesionada, ja ho veurem.

Just aquest matí ha rebut l'alta la Jana Fernández. Cap dubte que l'Alèxia lluitarà per seguir les seves passes al més aviat possible.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut