Àlex Abrines no s'ha tallat contra l'actuació abritral
Àlex Abrines no s'ha tallat contra l'actuació abritral (@alexabrines)
Bàsquet

Àlex Abrines explota: "Ens inflen a hòsties i el criteri arbitral canvia"

El capità del Barça de bàsquet esclata contra els àrbitres i demana canvis en l'estament arbitral

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la derrota del Barça a la pista del Panathinaikos (89-81), el capità Àlex Abrines es va mostrar molt dur amb l'actuació arbitral. Així de dur ha estat: "Hem estat segons i tercers durant tota la temporada i no tenim el respecte dels àrbitres."

"El partit canvia quan assenyalen una falta tècnica a Ataman [entrenador del Panathinaikos], ens comencen a inflar a hòsties i el criteri arbitral canvia", va declarar aquest divendres a Mundo Deportivo, després de la derrota a Atenes.

Per al balear, aquest criteri dels àrbitres no ha estat puntual d'aquest partit i demana que canviï alguna cosa en l'estament arbitral.

"N'estem farts, no ens deixen competir i crec que és injust. No pot ser que els àrbitres cometin tants errors i després se'n vagin cadascú a casa seva, se'n rentin les mans i la setmana següent a xiular un altre partit i a seguir cobrant", va denunciar Abrines.

El capità del Barça reclama més respecte per part dels àrbitres i va posar com a exemple les decisions arbitrals sobre Ricky Rubio. "A un jugador com ell no li han tingut cap mena de respecte. No estic parlant d'un jugador de 18 anys que puja del Barça B. Al Ricky no li han xiulat cap falta i, en canvi, a nosaltres ens han penalitzat a cada mínim contacte", ha conclòs Abrines.

Ricky Rubio durant el partit d'Eurolliga (FCBbasket)
Anar al contingut