Aleix Garcia i Rodrigo Conde comprovant amb les dents la qualitat de la plata guanyada (EFE)
Rem

Aleix Garcia i Rodrigo Conde guanyen la medalla de plata al Mundial de rem

El banyolí i el gallec, que ja s'havien proclamat subcampions d'Europa, pugen al podi també en el Mundial de la República Txeca

Actualitzat

El banyolí Aleix Garcia i el gallec Rodrigo Conde han obtingut la medalla de plata en doble scull en el Mundial de rem que es disputa a Racice, a la República Txeca. L'embarcació espanyola, que va obtenir el millor temps en la seva semifinal (6:11.46), ha començat la final a bon ritme però s'ha vist superada per l'equip francès i l'australià, i aquest últim ha estat capaç d'avançar cap al final del recorregut. 

L'or ha estat per als francesos Hugo Boucheron i Matthieu Androdias, que han parat el crono en 6:09:34 pels 6:10.52 de Garcia i Conde. La parella catalano-gallega, que també va fer plata en el passat Europeu de Munic, han obtinut així la segona medalla del Mundial per a la delegació espanyola després de la que van guanyar els andalusos Jaime Canalejo i Javier García en dos sense timoner. 

Per a Aleix Garcia, la satisfacció per l'èxit aconseguit no amagava l'exigència per poder pujar a l'esglaó més alt del podi:

"Estem molt contents, som molt fidels al pla de regata, amb nosaltres mateixos. Tenim la confiança del nostre entrenador i estem molt contents. Ara gaudirem de dues setmanes de vacances, però jo ja tinc el xip posat. Volem ser els millors del món i campions olímpics."

   

 

 

  

Anar al contingut