Albert Ramos celebra el seu triomf sobre Jared Donaldson (Reuters)
Tenis

Albert Ramos es classifica per als quarts de final de Ginebra

El tenista català s'ha imposat al portuguès Joao Sousa a vuitens de final al torneig de Ginebra

Albert Ramos s'ha imposat al portuguès Joao Sousa per 6-0 i 6-3 en setanta-sis minuts a vuitens de final al torneig de Ginebra.

El tenista català aconsegueix la segona victòria consecutiva i passa a quarts de final, on s'enfrontarà a l'argentí Federico Delbonis, que ha superat a l'hongarès Marton Fucsovics, quart favorit, per 6-4 i 6-2, en setanta-cinc minuts.

Un dia sorprenent pel tenis argentí i xilè, on Juan Ignacio Londero, guanyador d'aquest any al torneig de Còrdova, s'ha imposat al moldau Radu Albot, cinquè favorit, per 6-1, 6-7 (3) i 6-4, després de dues hores i dinou minuts de lluita. El japonès Taro Daniel, 107 del món, ha derrotat el xilè Cristian Garín, que partia com a tercer favorit, per 6-2, 4-6 i 6-4, en dues hores.

En una altra trobada de vuitens de final, el xilè Nicolas Jarry sí que ha complert el seu objectiu, i amb un doble 6-3 s'ha desfet del nord-americà Denis Kudla, en seixanta-quatre minuts. El pròxim rival de Jarry serà precisament Taro Daniel.