Alpinisme

Albert Bosch corona el cim de l'Everest i culmina el Projecte 7 Cims

L'alpinista i empresari Albert Bosch ha coronat aquesta matinada el cim de l'Everest, la muntanya més alta del món, i culmina d'aquesta manera el Projecte 7 Cims, que va començar l'any 2007. El gironí es converteix amb aquesta fita en el segon català, després de Josep Antoni Pujante, el 1993, i el desè espanyol, que ha completat el Projecte 7 Cims.

Actualitzat
Malgrat que la previsió meteorològica no era gaire favorable, Albert Bosch va iniciar dissabte l'atac definitiu al cim de l'Everest, que ha culminat aquesta matinada de dilluns. Amb aquesta darrera fita, l'empresari i alpinista de Sant Joan de les Abadesses completa el Projecte 7 Cims, que va començar l'any 2007 i que consisteix a assolir els set cims més alts de cada continent del planeta.

Abans de l'Everest, Bosch ha fet també els cims de la Piràmide de Carstenz, a Oceania; l'Aconcagua, al continent sud-americà; la muntanya més alta d'Europa, l'Elbrus; el Kilimanjaro, a l'Àfrica, també el sostre de l'Antàrtida, el Mount Vinson i el Mc. Kinley situat a Nord-Amèrica.
Anar al contingut