Aitana esclata per la polèmica amb Tomé: "Seguiu mentint que ho feu molt bé"
Aitana durant la primera part de l'Espanya-Itàlia (EFE)
Futbol

Aitana esclata per la polèmica amb Tomé: "Seguiu mentint que ho feu molt bé"

Aitana Bonmatí desmenteix a través de les xarxes que la seleccionadora espanyola li digués "vinga, canvia'm" en el descans contra Itàlia

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica mitja part entre Espanya i Itàlia continua portant cua. En el partit de dissabte passat, la seleccionadora Montse Tomé va culpabilitzar Aitana Bonmatí del moment esperpèntic i caòtic que va viure el combinat espanyol: les dues jugadores que havien d'entrar a la segona part no estaven llestes i les italianes van aprofitar per empatar el partit. Aquest dimarts a la nit, Aitana s'ha tornat a referir a la polèmica a propòsit d'una informació de la Cadena Cope: "Seguiu mentint que ho feu molt bé", ha respost a la publicació d'aquesta ràdio.

La millor jugadora del món ha desmentit a través de les xarxes que en el descans del partit Tomé li digués que si volia que la canviés. Segons la Cope, la seleccionadora va dir-li: "No em contestaràs? Vols que et canviï?". I Aitana hauria respost: "Doncs vinga, canvia'm".

Aitana ha respost de manera contundent a la una i deu de la matinada.

"Comencem amb una menys perquè l'Aitana ens avisa tard que no està disponible. En aquell temps hem aconseguit activar l'Esther per entrar (...) He de consultar a veure què li ha passat. Jo me n'he assabentat aquí i ara valorarem què és el que ha passat."  

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
Anar al contingut