Aitana Bonmatí en un moment del partit contra Itàlia (Europa Press)
Futbol

Aitana Bonmatí nega haver-se discutit amb Montse Tomé al descans de l'Espanya-Itàlia

La migcampista blaugrana afirma que es va trobar malament i que per això va demanar el canvi en la derrota de la selecció espanyola (2-3)

Redacció Esport3Actualitzat

Aitana Bonmatí ha trencat el seu silenci després de la derrota de la selecció espanyola davant Itàlia (2-3). La migcampista blaugrana no va sortir a la represa i Espanya va sortir a jugar amb 10 jugadores i una d'elles cordant-se les botes. Itàlia va aprofitar aquesta situació per empatar el partit. La selecció campiona del moment va viure uns moments de desconcert i va acabar perdent. 

Bonmatí ha negat que s'hagués discutit al descans amb la seleccionadora, Montse Tomé, i que aquesta hagués sigut la causa del desgavell. Al contrari, ha reforçat la teoria de l'entrenadora assegurant que s'havia trobat malament i per això va demanar el canvi. 

  

Tomé, al final del partit, havia responsabilitzat en part l'actual Pilota d'Or pel fet d'haver començat la segona meitat amb una jugadora menys sobre el camp, però no va concretar gaire a l'hora d'explicar el motiu de l'absència de la blaugrana

"Comencem amb una menys perquè Aitana ens avisa tard que no està disponible. En aquell temps hem aconseguit activar Esther per entrar (...) He de consultar a veure què li ha passat. Jo me n'he assabentat aquí i ara valorarem què és el que ha passat."  

El programa "Tiempo de juego", de la cadena COPE, assegurava ja aquest dissabte que el motiu d'aquesta situació era una discussió entre la jugadora i l'entrenadora. 

 

Anar al contingut