Montse Tomé, al final del partit (EFE/Lavandeira)
Futbol

Montse Tomé culpa Aitana del moment esperpèntic d'Espanya contra Itàlia i Athenea del Castillo la contradiu

El caos espanyol en un doble canvi al descans ha provocat el gol de l'empat italià. Athenea del Castillo, l'altra substituïda, desmenteix la versió de l'entrenadora

Redacció Esport3Actualitzat

La classificació d'Espanya per la Final Four de la Nations League s'ha vist entelada pel moment de caos que s'ha viscut després del descans i les acusacions posteriors de la seleccionadora, Montse Tomé, a Aitana Bonmatí.

Espanya se n'ha anat al descans guanyant 1-0, però tot s'ha torçat amb un error increïble en el doble canvi de Montse Tomé a la represa: Lucía García i Esther González per Athenea del Castillo i Aitana Bonmatí.

El combinat espanyol ha començat la segona part amb només deu futbolistes perquè Esther González no ha saltat al terreny de joc quan tocava. I per acabar-ho d'adobar, Lucía García, l'altra futbolista que entrava, encara s'estava lligant els cordons de la bota quan s'ha reprès el joc.

Una situació esperpèntica que els ha costat car a les de Montse Tomé. La inesperada superioritat numèrica l'ha aprofitat Ciacinti per batre Cata Coll i posar l'1-1 en el marcador, mentre les futbolistes espanyoles demanaven fora de joc.  

Després del partit, la seleccionadora ha culpat Aitana Bonmatí del caos viscut: "Comencem amb una menys perquè Aitana ens avisa tard que no està disponible. En aquell temps hem aconseguit activar Esther per entrar."

Tomé no ha aclarit què és el que li ha passat exactament a la futbolista del Barça: "He de consultar a veure què li ha passat. Jo me n'he assabentat aquí i ara valorarem què és el que ha passat."

La versió de l'entrenadora l'ha contradit una de les substituïdes, Athenea del Castillo, quan ha atès una emissora de ràdio: 

"Ha estat un error de tothom i me n'estic assabentant ara. Això no es pot permetre. Els canvis els ha dit en començar la xerrada. Nosaltres ja sabíem que ens quedàvem a la banqueta"

Espanya finalment ha acabat perdent el partit contra Itàlia (2-3), tot i que el resultat no afectava la classificació de la selecció espanyola per a la Final Four de la Nations League, que ja estava assegurada. En aquesta competició hi haurà en joc 2 bitllets per als Jocs de París.  

 

ARXIVAT A:
Aitana Bonmatí
Anar al contingut