Mariona celebra un dels dos gols que ha marcat (EFE)

Remuntada colossal d'Espanya a Suècia amb tres gols blaugrana (5-3)

Mariona (2) i Paralluelo han marcat i Aitana ha jugat 30 minuts

Espanya ha aconseguit una grandíssima remuntada en l'últim partit de la fase grups de la Nations League i ha derrotat Suècia (5-3), aixecant un 1-3 en contra. Després de tota la polèmica amb Montse Tomé, Aitana Bonmatí ha entrat des de la banqueta i ha jugat mitja hora.

Julia Zigiotti Olme ha posat al davant Suècia en el primer minut de partit. La blaugrana Salma Paralluelo ha empatat 10 minuts després, però Suècia ha encadenat un bon domini del joc a la primera part i ha aconseguit avançar-se de nou amb els gols d'Asllani i Blackstenius. Al descans, doncs, s'ha arribat amb un contundent 1 a 3 al marcador.

Però més demolidora ha estat la reacció del combinat espanyol en la segona part. Ha començat Athenea del Castillo retallant distàncies. I ha aparegut Mariona per capgirar el marcador. La blaugrana ha fet dos gols, primer el de l'empat (3-3). Després, Fiamma Benítez ha fet el quart. I, de nou, ha entrat en acció Mariona per tancar la remuntada amb el 5 a 3 final.