Messi fa broma durant un entrenament (@Argentina)
Barça

Aigua beneïda, mate i molt vi per als 34 anys de Messi

Els companys de la selecció argentina han sorprès el jugador del Barça amb un pastís i amb diversos regals pel seu aniversari. Amb l'equip concentrat des de fa setmanes dins de la bombolla d'Ezeiza, Di María, Otamendi i companyia han hagut de tirar d'enginy per trobar-li un regal

Redacció Esport3Actualitzat

La celebració dels 34 anys ha agafat Leo Messi concentrat amb la seva selecció, en plena Copa Amèrica. Ja fa setmanes que l'Argentina viu dins de la bombolla d'Ezeiza, sense gaire contacte amb l'exterior. Només en surten per jugar els partits. Però els companys no han volgut deixar Messi sense festa, ni regals. Ara bé, han hagut de buscar fórmules imaginatives.

El mateix Messi ha compartit a Instagram el moment en què Di María, Otamendi, Paredes i companyia irrompen a l'habitació amb un pastís d'aniversari. Ni ell ni el Kun Agüero, al llit del costat, s'ho esperaven. Al blaugrana, li ha tocat bufar l'espelma i, després, obrir regals, alguns de ben peculiars. Messi s'ha fet un bon fart de riure.

 

 

D'ampolles de vi, n'hi ha hagut més d'una. Però, en obrir les bosses, també s'ha trobat, per exemple, un bidó d'aigua beneïda. A poc a poc, Messi ha anat descobrint altres obsequis: una gorra, un pot de colònia, herba mate, "dulce de leche"... tot allò que els companys han pogut trobar dins de la concentració.

Entre rialles, Messi ha agraït el gest als seus companys i, després, ha escrit aquest missatge a les xarxes socials: "Començant l'aniversari amb els "pibes" i rebent uns regalets. Moltes gràcies per fer-me passar un dia especial, en què no estic amb la família, a la qual trobo tant a faltar en aquests moments". Messi i els companys han rematat la jornada amb un bon "asado".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut