Onuaku, exotisme en els tirs lliures i poca cosa més (ACB Photo / V. Quintana)
Bàsquet

Adeu a les culleres d'Onuaku: rescissió després de només dos mesos i mig

El Joventut i Chinanu Onuaku arriben a un acord per la rescissió del contracte. El mateix dia en què es coneix la baixa de Tomic per un esquinç al turmell

Redacció Esport3Actualitzat

Chinanu Onuaku i els seus tirs lliures de cullera han passat fugaçment per l'Olímpic. El pivot nord-americà amb passaport nigerià no s'ha adaptat a la Penya, i tampoc ha fet gaires esforços per fer-ho. Ja no va jugar dissabte passat a Saragossa -el club va al·legar molèsties musculars- i aquest dimarts no va anar a veure l'equip contra l'Hamburg. El Joventut ha anunciat la rescissió de comú acord.

Fitxat selectivament d'entre una llista de 20 pivots amb l'objectiu que es convertís en un referent físic interior -en els últims anys ha semblat que el Joventut necessitava un atleta de les anelles per completar el puzzle-, Onuaku ha decebut. Més enllà dels seus números discrets -8,2 punts i 4,2 rebots en l'ACB i 7,2 punts i 4 rebots en l'Eurocup- molts interiors rivals han excel·lit quan s'han enfrontat amb els verd-i-negres.

 

El llast de les lesions ha acabat de desmantellar el joc interior. Brodziansky es va fer mal a finals d'octubre i Tomic també serà baixa per als pròxims partits. La lesió és comuna entre tres jugadors, esquinç al turmell. Cal afegir-hi Andrés Feliz. Diumenge arriba a Badalona un dels equips més en forma d'Europa, el València. Els joves tindran protagonisme -el base Kenny Chery és baixa per problemes en la documentació. I el Joventut haurà de fitxar i encertar, com no ha passat amb Onuaku.

 

 

 

ARXIVAT A:
ACBPenya
Anar al contingut