FUTBOL

Acomiaden un entrenador juvenil a Itàlia per guanyar un partit 27-0

"Els valors del futbol juvenil són l'antítesi d'aquest resultat", va dir el president de l'Invictasauro

Actualitzat

La premissa del futbol base sempre és apostar per la formació per sobre de la competició. Doncs dit i fet. A Itàlia, el tècnic de l'equip juvenil Invictasauro ha estat acomiadat "per falta de respecte" a l'equip rival. I és que els seus jugadors van golejar per 27-0 el Marina Calcio, segons informa l'agència local ANSA. El resultat no va agradar gaire al president del club, Paolo Brogelli, que va decidir acomiadar l'entrenador.

 

 

"Ens vam quedar atònits i profundament penedits a l'escoltar que el nostre equip de juvenils havia vençut el Marina Calcio per 27-0. Els valors del futbol juvenil són l'antítesi de tal cosa. L'oponent sempre ha de ser respectat i això no va passar. Com a president, em disculpo sincerament amb el club Marina. Hem decidit per unanimitat acomiadar l'entrenador Massimiliano Riccini. Els nostres entrenadors tenen el deure d'entrenar jugadors joves, però, sobretot, d'educar-los."


No és la primera vegada que passa una cosa així. El 2015, el CD Serranos, un club clàssic del futbol formatiu a València, va destituir un dels entrenadors per haver esperonat els jugadors del seu equip aleví, nens d'onze anys, fins que van aconseguir una golejada de 25-0 contra el cuer de la lliga, el Benicalap.

 

 

Anar al contingut