Futbol

Abelardo, satisfet de l'esforç del seu equip en la victòria a Vila-real

El tècnic asturià ha volgut agrair l'escalf dels tres mil aficionats blanc-i-blaus desplaçats en autocars

RedaccióActualitzat

Abelardo s'ha mostrat molt content per la victòria de l'Espanyol aquesta tarda al camp del Vila-real. Per al tècnic, els seus homes han estat de 10 avui.

Els 14 han fet un gran partit. S'han portat d'una forma espectacular. No era fàcil jugar contra un Vila-real que venia de moltes victòries consecutives. És un equip amb molt de talent, l'Espanyol ha sortit a guanyar el partit. Els primers quinze minuts han estat molt bons. L'equip ha estat de 10, han fet un esforç titànic i estem encantats de la vida. Avui toca gaudir del resultat i demà ja a entrenar pensant en el proper partit de Copa.

El vestidor ha rebut aquesta victòria amb emoció, com és el cas de David López, a qui se li han escapat les llàgrimes en acabar el partit.

És una alegria molt gran després de nou jornades sense guanyar... l'equip ho estava passant malament, són jugadors que tenen una gran qualitat però no havien tingut sort. Avui, a més, ha estat un partit molt bo, tot i l'expulsió de Javi  a l'última mitja hora, l'equip ha fet un gran esforç. Els primers sexanta minuts han estat molt bé, crec que tant en defensa com en atac hem competit de manera excel·lent i n'estem molt contents. Aquest és el camí que hem de seguir però això és la lliga i sabem que patirem a cada partit.

Tres mil aficionats blanc-i-blaus han acompanyat l'equip fins a Vila-real. És per ells, sobretot, que Abelardo se n'ha alegrat.

El que més m'agrada és que la gent se'n vagi a casa contenta d'haver vist un equip com el d'avui. Crec que els periquitos s'han sentit orgullosos del seu equip i això és el que més m'agrada. No només perquè hagin guanyat sinó perquè s'hi han deixat la pell. Quan un equip es deixa l'ànima com ho han fet avui... i si a sobre guanyem... increïble. Hem de donar les gràcies a la gent.

 

Abelardo felicitant els seus homes (Efe)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut