Aarón Martín, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque (rcdespanyol.com)
Espanyol

Aarón Martín: "Només tinc 19 anys i jugo al primer equip de l'Espanyol. Estic vivint un somni"

El jove defensa perico admet que a començaments de temporada no es podia imaginar que es consolidaria en el primer equip com ho ha acabat fent

Actualitzat

Després de l'entrenament d'aquest dijous al matí, ha comparegut davant dels mitjans el jove Aarón Martín i no ha amagat la felicitat que sent pel fet d'entrar en els plans de Quique Sánchez Flores.

"Només tinc 19 anys. Vaig començar la temporada sent jugador del filial i ara estic al primer equip. Estic vivint un somni i és un any d'aprenentatge en què tinc l'oportunitat d'estar al costat de grans jugadors."

El lateral perico s'ha fet un lloc en el vestidor gràcies al seu futbol, però també admet que el bon ambient ha estat clau per sentir-se còmode i treure el millor d'ell mateix en els terrenys de joc: "Per sort tinc uns grans companys, que m'estan donant molt de suport i m'estan donant molt d'afecte."

A l'eterna pregunta sobre si l'Espanyol jugarà a Europa la temporada que ve, Aarón prefereix tocar de peus a terra i opta pel "partit a partit", però en tot cas, passi el que passi, remarca: "Ja a la pretemporada vam veure que hi havia un gran ambient i que faríem un gran any."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut