Barça

Luis Enrique: "No ha passat cap hecatombe, només hem perdut un partit"

El tècnic asturià ha tret importància a l'última derrota contra el Màlaga i no veu un favorit clar de cara a aquesta eliminatòria de vuitens de final de la Champions.

Actualitzat

Luis Enrique ha volgut treure importància a l'última derrota contra el Màlaga a la Lliga i afronta amb la màxima confiança el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions contra el Manchester City. "No ha passat cap hecatombe, només hem perdut un partit. Queda molt encara", ha assegurat el tècnic asturià en la roda de premsa prèvia al partit de demà dimarts a l'Ettihad Stadium.

L'entrenador del Barça assegura que en aquest tipus de partits no hi ha un clar favorit i considera que l'eliminatòria de l'any passat no es pot fer servir com a referència. "Hem de pensar a fer el nostre partit al marge de què va passar l'any passat", ha advertit.

Luis Enrique també ha avisat del perill del City. "És un rival que té la capacitat d'atacar i dominar la pilota. Ja és molt. Si un rival es tanca pot fer mal, però mai saps quina situació et pot fer més mal, si t'ataquen o es defensen. Tant hi fa, cal estar preparat", ha explicat.

Piqué: "Una derrota no ens farà dubtar"

Gerard Piqué ha assegurat que l'ensopegada contra el Màlaga no els pot fer dubtar i està convençut que l'equip blaugrana es refarà ben aviat. "Una derrota no ens farà dubtar. Estem acostumats a passar bons i mals moments. Demà jugarem bé i obtindrem un bon resultat", ha afirmat.

El central blaugrana preveu un partit similar al de la temporada passada, ha qualificat el partit de demà com el més important de la temporada i ha explicat que la derrota d'Anoeta va fer més mal que la de dissabte al Camp Nou. "La derrota d'Anoeta va fer molt més mal que la del partit contra el Màlaga. No es poden comparar", ha revelat.

Per últim, Piqué ha assegurat que la relació entre Luis Enrique i el vestidor és la mateixa que fa unes setmanes. "L'equip està amb l'entrenador i la connexió sempre ha estat bona. Demostrarem que la derrota va ser un accident", ha insistit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut