L'àrbitre alemany Felix Brych xiularà el Manchester City-Barça (Reuters)
Futbol

El Barça no ha guanyat mai amb Felix Brych, l'àrbitre designat per al partit contra el Manchester City

Felix Brych, àrbitre alemany de 39 anys, és el designat per la UEFA per arbitrar aquest dimarts el Manchester City-Barça. L'equip blaugrana se l'ha trobat en altres ocasions i el balanç no és massa favorable als seus interessos: cap victòria, dos empats, tres derrotes i dues eliminacions.

Actualitzat

Potser no deixa de ser una dada casual, però és ben certa. El Barça no ha guanyat cap partit quan l'ha arbitrat Felix Brych, el col·legiat alemany designat per la UEFA per dirigir el Manchester City-Barça d'aquest dimarts (20.45, TV3).

Brych ha arbitrat el Barça en tres partits oficials i dos d'ells corresponien a l'anada d'una eliminatòria. En els dos casos, l'equip blaugrana va quedar eliminat.

El primer partit oficial del Barça que Brych va dirigir va ser el partit contra el Chelsea d'anada de les semifinals de la Champions, la temporada 2011-2012. El Barça va perdre (1-0) a Stamford Bridge amb gol de Didier Drogba. En la tornada, l'equip blaugrana no va ser capaç de capgirar l'eliminatòria (1-2) i l'endemà Pep Guardiola va anunciar la seva marxa com a tècnic del Barça.

La temporada passada, Brych va ser designat en dues ocasions per arbitrar el Barça. En la primera, empat al camp del Milan (1-1) en partit corresponent a la lligueta. En el segon, el partit d'anada dels quarts de final contra l'Atlètic de Madrid, en què el Barça va patir per neutralitzar un gol de Diego (1-1). En la tornada, l'Atlètic va superar l'equip blaugrana (1-0) i el va eliminar de la carrera pel títol.

Al marge dels tres partits oficials, l'alemany ha dirigit el Barça en dos amistosos de pretemporada, saldats amb un empat contra l'Inter i amb una derrota contra el Bayern de Munic.

Anar al contingut