Barça

Jordi Moix confirma que el Barça construirà un nou Miniestadi en els nous terrenys de la Ciutat Esportiva

Jordi Moix ha informat que el Barça té previst construir un nou Miniestadi als nous terrenys comprats al costat de la Ciutat Esportiva. L'objectiu de la directiva blaugrana és enderrocar l'actual Miniestadi d'aquí dos anys i construir-ne un de nou al costat de la Ciutat Esportiva, amb una capacitat per a 6.000 espectadors.

Actualitzat

Jordi Moix ha informat que el Barça té previst construir un nou Miniestadi als nous terrenys comprats al costat de la Ciutat Esportiva. El vicepresident blaugrana encarregat de l'àrea de patrimoni ha confirmat que la compra d'aquests terrenys situats al Tennis El Forn s'han tancat per una xifra de més de 8 milions d'euros, una inversió amb l'objectiu de construir un nou Mini que compleixi les exigències de la Segona Divisió.

L'objectiu de la directiva blaugrana és enderrocar l'actual Miniestadi d'aquí dos anys i construir-ne un de nou al costat de la Ciutat Esportiva amb una capacitat per a 6.000 espectadors.

Moix també ha explicat que es construiran dos pavellons més a la Ciutat Esportiva, un a sobre de l'altre, al costat del pavelló actual, i ha assegurat que pel club era imprescindible tenir més espai per no sobresaturar l'activitat de la Ciutat Esportiva.

"S'han executat 36,6 milions d'euros pel que fa a inversions, i el total serà de més de 57 milions d'euros. Totes les inversions patrimonials han de respondre a les prioritats següents: esport, socis i rendiment econòmic", ha afegit Moix, que ha insisit que un Barça fort patrimonialment és la millor garantia perquè el club continuï sent independent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut