Futbol

Gerard López sobre la proposta a Víctor Valdés perquè participés en el partit de la selecció catalana: "No podrà venir o no vol venir"

El seleccionador català Gerard López ha explicat al 'Tot Gira', de Catalunya Ràdio, que Víctor Valdés ha declinat la seva invitació a participar en el partit de Nadal al nou San Mamés

Actualitzat

El seleccionador català Gerard López ha explicat al 'Tot Gira', de Catalunya Ràdio, que Víctor Valdés ha declinat la seva invitació a participar en el partit de Nadal al nou San Mamés. "Víctor Valdés no podrà venir o no vol venir" ha comentat Gerard López sobre la proposta que li ha fet a l'exporter del Barça per participar en el partit de Nadal de la selecció catalana que es disputarà el diumenge 28 de desembre.

Gerard López ha explicat que ja té una llista de 25 jugadors escollits d'entre els quals hi ha debutants i novetats, a més dels "de sempre". "Els jugadors encara no ho saben" ha comentat el seleccionador català i també ha explicat que Víctor Valdés ha declinat la proposta a ser-hi present. "Està pendent del seu futur i jo li vaig obrir la porta que vingués, li vaig transmetre a l'entorn més directe i finalment van declinar la proposta", ha explicat. "Ho feia perquè és català i un gran porter i per donar-li suport. No sé per què, tindrà les seves raons; però ha declinat la proposta", ha conclòs.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut