El Barça torna a golejar l'Elx i confirma el bitllet per als quarts de final de la Copa (0-4)

Tot i el 5 a 0 de l'anada al Camp Nou, el Barça s'ha tornat a imposar a l'Elx a la tornada per 0 a 4, amb gols de Mathieu, Sergi Roberto, Pedro, de penal, i Adriano, i ha superat l'eliminatòria per un escandalós global de 9 a 0. L'Atlètic de Madrid, botxí del Reial Madrid, serà el pròxim rival dels blaugranes en una final anticipada.

El Barça ha confirmat la classificació per als quarts de final de Copa. Tot i presentar un equip amb molts suplents i alguns jugadors del filial, els blaugranes no s'han limitat a especular amb el 5 a 0 de l'anada al Camp Nou i s'han tornat a imposar a l'Elx per golejada. Els blaugranes han superat l'eliminatòria per un escandalós global de 9 a 0.

Amb l'eliminatòria sentenciada, Luis Enrique ha presentat a Elx un onze titular amb molts suplents i amb la novetat de Gerard Gumbau, que ha debutat amb el primer equip blaugrana en partit oficial. Sense necessitat de fer un gran partit, el Barça ha tornat a derrotar amb facilitat un rival més pendent de sortir de la zona de descens a la Lliga que d'aquest partit intranscendent de Copa.

En el minut 20, Mathieu ha inaugurat el marcador amb un fantàstic gol de falta, el primer que fa amb la samarreta del Barça. I, abans del descans, els blaugrana encara han fet dos gols més. En el 39, Sergi Roberto ha fet el 0 a 2 amb un bon xut des de fora de l'àrea i, poc abans del final de la primera part, Pedro ha transformat un penal provocat per Munir.

Amb 0 a 3 després dels primers 45 minuts, la segona part ha estat una bona oportunitat perquè els joves del planter es poguessin lluir. Adama, que ha acabat substituït, ha mostrat la seva punta de velocitat i Halilovic, que ha entrat a la represa, ha pogut fer el quart, però ha estavellat el seu xut al pal. La cirereta l'ha posat Adriano, que ha fet el definitiu 0 a 4 rematant amb el cap una precisa centrada de Douglas. Resolt el tràmit amb una nova golejada, el Barça visitarà Riazor i després se les haurà amb l'Atlètic de Madrid en una eliminatòria de quarts que ben bé podria ser una final anticipada.