Tarda de sol i alguns ruixats

Alberto Alcántara

Aquest dijous porta com a novetat una mica d'inestabilitat costanera. La temperatura continuarà a ratlla. Bufarà tramuntana, amb alguns cops forts de matinada i a última hora, i mestral moderat fins a mig matí a les Terres de l'Ebre.

Sortida del sol a la badia del Fangar (Francesc Sans)

Ruixats matinals

El dia ha començat ennuvolat a la façana litoral, i amb risc de ruixats localment intensos a l'entorn del nord de la costa Daurada i la costa central, sobretot durant la primera part del matí. El més fort ha passat de matinada a la ciutat de Barcelona, on han caigut gairebé 70 mm, 50 dels quals en només mitja hora, al barri del Raval, una intensitat de pluja torrencial.
 

De cara a la tarda, esperem nuvolositat abundant al voltant del litora i prelitoral central, fins i tot el nord de la costa i el prelitoral sud. Veurem més nuvolositat cap a l'interior del quadrant nord-est, on s'animarà alguna tempesta. També al llarg de la tarda arribaran alguns núvols prims que avançaran d'oest a est i que deixaran un cel una mica més enteranyinat de cara al vespre.

Canícula de baixes revolucions

Molt pocs canvis en la temperatura de primera hora per a dijous. La màxima pot baixar un parell de graus al sector litoral, on estarà més tapat, mentre que a la resta continuarà la calor molt continguda, sense passar dels 32 o 33 ºC.

I divendres...

Es repetirà la possibilitat d'alguns ruixats de matinada i matí a la costa, i també a la tarda cap al nord-est.
 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut