iCat s'alia amb la Telecogresca i emet en directe el concert de comiat de ZOO a Catalunya

El veterà festival universitari Telecogresca posa en marxa la 46a edició amb la promesa de més de vuit hores de música ininterrompuda i preus assequibles al Parc del Fòrum

Pels escenaris d'aquest esdeveniment, que des dels inicis, a finals dels anys 70, organitzen els universitaris pensant en el públic universitari, hi ha passat tothom: de la Fundación Tony Manero a Oques Grasses, de Txarango a Stay Homas, de Flashy Ice Cream a La Troba Kung-Fú i Manel. El cartell d'aquest any inclou un concert singular: el comiat a Catalunya de la banda valenciana ZOO, que anunciava a principis d'any que posava punt final a la seva trajectòria, deu anys de rap i tres àlbums combatius que han donat, i no és una expressió feta, la volta al món.

La gira de comiat del grup que lidera Toni Sánchez, Panxo, va començar l'1 de març a Lugo, amb parades a Madrid, Iruña, Múrcia, el Viña Rock de Villarrobledo, Bilbao, Jerez de la Fontera i Palma. Després del concert a la Telecogresca de Barcelona del 6 d'abril, culminarà a Gandia. Serà el moment en què els seguidors de ZOO, que són molts, se sentiran una mica orfes, mentre que els músics s'acomiadaran, ara sí, del mico, la seva mascota, i tornaran al bosc, com diu "Epíleg", cançó de resum i comiat de la vida de ZOO.

iCat emetrà en directe aquest concert el dissabte 6 d'abril a partir de les 22 hores, amb prèvia de la Berta Aroca i la Xènia Casado, del programa "Loft"Franc Lluís Giró serà qui explicarà tot el que passa a l'escenari del Parc del Fòrum.

 

iCat.cat

Twitter

Instagram

Anar al contingut