iCat participa aquest divendres al Europe's Biggest Dance Show 2023

Miqui Puig presentarà 30 minuts d'una marató de més de cinc hores que compartirà amb les deu emissores musicals més importants d'Europa

iCat s'estrena aquest divendres al Europe's Biggest Dance Show, un programa especial de més de cinc hores de música de ball organitzat per la UER, Unió Europea de Radiodifusió, l'organisme que aplega les ràdios públiques europees. Onze emissores de deu països del continent emetran conjuntament aquest programa que coordina la BBC des de Londres. Cada emissora produirà en directe 30 minuts del xou, que en el cas d'iCat serà presentat per Miqui Puig, en directe, de 23.30 h fins a la mitjanit del divendres 22 de setembre.

El realitzador del programa "Pista de fusta" ha avançat que "la meva selecció serà d'artistes de casa amb estils musicals que van des de l'italo disco fins al tecno, passant pel baleàric. Serà una petita mostra de l'escena local actual que tindrà una projecció europea gràcies a iCat."

Per la seva part, Carles Aledo, director d'iCat, ha comentat: "Per a l'emissora és un orgull formar part d'aquesta emissió conjunta de les ràdios públiques europees en una sessió gegant de música dance que compartirem onze emissores, i que gaudiran milions d'oients de tot el continent al mateix temps."

Aquesta és la sisena edició d'aquesta marató de sessions de DJ que mostra el millor de l'escena dance europea i que té una audiència potencial de més de 200 milions d'oients. L'emissió arrencarà a Londres a les 19.30 h i acabarà a la una de la matinada a Kíiv, capital d'Ucraïna.

Aquest serà l'ordre de les emissores participants:

19.30 h Radio 1 (BBC) - Londres

20.00 h YleX (Yle) - Hèlsinki

20.30 h P3 (SR) - Estocolm

21.00 h 1LIVE (WDR) - Colònia

21.30 h Fritz (RBB) - Berlín                      

22.00 h mP3 (NRK) - Oslo

22.30 h Studio Brussel (VRT) - Brussel·les

23.00 FM4 (ORF) - Viena

23.30 h iCat (Catalunya Ràdio) - Barcelona

24.00 h Raadio 2 (ERR) - Tallinn

00.30 h Radio Promin (UA: PBC) - Kíiv

 

Anar al contingut