• Cicle Coral

  La música coral de totes les èpoques i en tots els formats per als amants d'aquest repertori i per al públic sensible a la veu en general.

 • Tàpies

  La Fundació Antoni Tàpies i el Museu Nacional d'Art de Catalunya van presentar el 2013 la retrospectiva més important que s'ha fet mai del pintor. Una exposició que va permetre conèixer en profunditat el seu llegat i descobrir obres que han romàs gairebé invisibles o, en alguns casos, fins i tot inèdites.

 • Dali-autoportrait-1972

  Catalunya Ràdio recupera "Être Dieu", una òpera-poema en què Salvador Dalí fa la seva interpretació sobre la creació del món. Hi fa aparèixer els seus mites i falses divinitats. És l'univers del pintor empordanès que va voler interpretar Déu.

 • El saló de Sant Jordi ha acollit la presentació de la commemoració del tricentenari dels fets del 1714. (Foto: ACN)

  L'11 de setembre del 2014 es compliran 300 anys de la derrota catalana a la Guerra de Successió, un episodi històric que ha marcat i condicionat els últims tres segles d'història del nostre país.

 • La poesia a Catalunya Ràdio

  En col·laboració amb l'ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), organitzador de la Setmana de la Poesia de Barcelona, Catalunya Ràdio us presenta un arxiu sonor dedicat a aquest gènere literari, considerat durant molt temps minoritari però que actualment té un públic cada cop més ampli.

 • Paral·lel - Cartell groc

  Al Paral·lel, l'espectador fa l'espectacle. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en va fer una exposició i Catalunya Ràdio va col·laborar en aquest projecte destinat a recuperar el Paral·lel com a artèria popular, creativa i viva.

 • Amat-Piniella, Roig, Mauthausen

  A Catalunya Ràdio podeu escoltar una entrevista que Montserrat Roig va fer a l'escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella de quan l'escriptora treballava en el llibre "Els catalans als camps nazis". És la història de terror sobre Mauthausen viscuda en primera persona per Amat-Piniella, una història que l'exdeportat ja havia descrit a "K.L. Reich". Per no oblidar.

Anar al contingut