• Cicle Coral

  La música coral de totes les èpoques i en tots els formats per als amants d'aquest repertori i per al públic sensible a la veu en general.

 • Tàpies

  La Fundació Antoni Tàpies i el Museu Nacional d'Art de Catalunya van presentar el 2013 la retrospectiva més important que s'ha fet mai del pintor. Una exposició que va permetre conèixer en profunditat el seu llegat i descobrir obres que han romàs gairebé invisibles o, en alguns casos, fins i tot inèdites.

 • Dali-autoportrait-1972

  Catalunya Ràdio recupera "Être Dieu", una òpera-poema en què Salvador Dalí fa la seva interpretació sobre la creació del món. Hi fa aparèixer els seus mites i falses divinitats. És l'univers del pintor empordanès que va voler interpretar Déu.

 • El saló de Sant Jordi ha acollit la presentació de la commemoració del tricentenari dels fets del 1714. (Foto: ACN)

  L'11 de setembre del 2014 es compliran 300 anys de la derrota catalana a la Guerra de Successió, un episodi històric que ha marcat i condicionat els últims tres segles d'història del nostre país.

 • Sam Abrams, director del Festival Setmana de la Poesia de Barcelona

  En col·laboració amb l'ICUB (Institut de Cultura de Barcelona), organitzador de la Setmana de la Poesia de Barcelona, Catalunya Ràdio us presenta un arxiu sonor dedicat a aquest gènere literari, considerat durant molt temps minoritari però que actualment té un públic cada cop més ampli.

 • Paral·lel - Cartell groc

  Al Paral·lel, l'espectador fa l'espectacle. El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en va fer una exposició i Catalunya Ràdio va col·laborar en aquest projecte destinat a recuperar el Paral·lel com a artèria popular, creativa i viva.

 • A Catalunya Ràdio podeu escoltar una entrevista que Montserrat Roig va fer a l'escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella de quan l'escriptora treballava en el llibre "Els catalans als camps nazis". És la història de terror sobre Mauthausen viscuda en primera persona per Amat-Piniella, una història que l'exdeportat ja havia descrit a "K.L. Reich". Per no oblidar.