Leo Messi medita sobre el seu futur (Reuters)
Barça

Leo Messi s'estaria plantejant deixar el Barça el 2021

Segons una informació de la cadena SER, el capità blaugrana hauria donat instruccions per aturar les negociacions de renovació

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi s'estaria plantejant la seva marxa del Barça l'estiu que ve, segons la Cadena SER. D'acord amb aquesta informació, el crac blaugrana hauria donat instruccions per aturar les negociacions per a la renovació del seu contracte, que es fa any per any. Amb 33 anys acabats de fer, Messi estaria cansat d'haver d'assumir la responsabilitat més enllà del que li pertoca.

"Messi està fart de les permanents filtracions interessades que surten des del mateix club i que el fan responsable de decisions en les que ell no té res a veure. Les negociacions havien començat molt bé, amb sintonia entre les parts, però els darrers esdeveniments han fet que Leo ho reconsideri tot i ho aturi momentàniament", explicava el programa El Larguero. El fet de veure com el projecte esportiu va perdent competitivitat seria un altre motiu que, segons aquesta informació, hauria fet replantejar-se les coses a Messi.

L'actual contracte de Messi expira el 30 de juny del 2021, ja que el davanter argentí no va executar la clàusula que li permetia desvincular-se del club aquest mateix estiu.

El Barça no en té constància

En el club no hi ha constància que Messi estigui reconsiderant els seus plans ni aparcar les negociacions de renovació, segons fonts consultades per TV3. 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut