Fernando Alonso celebra un dels seus dos títols mundials amb Renault
Fórmula 1

Fernando Alonso desmenteix que el seu retorn a l'F1 sigui imminent

Aquest dijous la Cadena SER anunciava un acord imminent entre el pilot asturià i l'escuderia francesa, que ha estat desmentit amb una piulada a Twitter pel propi Fernando Alonso

Redacció Esport3Actualitzat

Fa dies que es diu que Fernando Alonso podria tornar a la Fórmula 1 i al volant d'un Renault. Aquest divendres, la Cadena SER, ha anunciat que ja hi havia acord entre el pilot asturià i l'escuderia francesa, i que es podria anunciar de forma oficial en els pròxims dies.

Alonso agafaria el volant de l'australià Daniel Ricciardo.

El propi Fernando Alonso, unes hores després, i davant l'enrenou de la noticia, ha volgut rebaixar les expectatives amb aquesta piulada al seu compte oficial de Twitter:

Hores abans, Cyril Abiteboul, el màxim responsable de Renault, no havia volgut parlar del possible fitxatge d'Alonso en una entrevista publicada aquest dijous a "L'Équipe", tot i admetre que necessitava algú de les seves característiques. 

"L'equip necessita un pilot experimentat, que sigui capaç de portar endavant el projecte. Volem algú que es comprometi amb nosaltres."

L'asturià va conquerir els seus dos títols mundials de Fórmula 1 amb Renault els anys 2005 i 2006 i després del seu pas per McLaren i Ferrari, sense excessiva fortuna, el seu retorn a l'escuderia francesa sembla cada vegada més a prop.

Anar al contingut