Motor

Els pilots de MotoGP residents a Andorra ja roden

Els germans Espargaró, Viñales o Rins són alguns dels 9 beneficiats per la fase 2 del pla de desconfinament del Principat

Redacció Esport3Actualitzat

Ja fa setmanes que els pilots es preparen físicament a casa, però no toquen la moto. No tothom té una pista privada de dirt-track, com Valentino Rossi. Des d'aquest dimecres, els pilots que viuen a Andorra ja han pogut començar a rodar per preparar l'inici del Mundial de MotoGP,  una doble cita a Jerez prevista els caps de setmana del 19 i el 26 de juliol.

L'entrada del Principat en la fase 2 de desconfinament dona aquesta oportunitat a un bon grapat de pilots: fins a 9 corredors de MotoGP -Maverick Viñales, Fabio Quartararo, Aleix i Pol Espargaró, Àlex Rins, Tito Rabat, Iker Lecuona, Joan Mir i Jack Miller- més Jorge Martínez, de Moto2, i alguns pilots de Superbikes. 

Alguns d'ells ja han anat aquest mateix dimecres al Circuit de Pas de la Casa, a 2.400 metres d'altitud. I han hagut de fer tornss per poder rodar en el traçat. De ganes en tenien. 

 

 

El Circuit del Pas de la Casa, físicament exigent, ha estat setmanes tancat. Habitualment acull proves d'automobilisme sobre gel de les GS Sèries i el Trofeu Andros. Els pilots de MotoGP es dividiran en dos grups i rodaran en diferents franges horàries. S'evitarà que n'hi hagi més de 10 simultàniament a la pista.
ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut