Futbol

Els dos positius per Covid-19 de l'Atlètic de Madrid són Correa i Vrsaljko

Les proves que s'ha fet de nou a tota la plantilla han sortit negatives; el club ha anunciat que aquest dimarts viatjarà a Lisboa per a concentrar-se, finalment, per als quarts de la Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

El resultat de les primeres proves PCR fetes al primer equip de l'Atlètic de Madrid van detectar dos positius per Covid-19. Així ho va anunciar el club abans de viatjar a Lisboa, on l'Atlètic disputarà els quarts de final de la Lliga de Campions. Els dos afectats i ja confirmats els noms, Correa i Vrsaljko, es troben aïllats als seus respectius domicilis.

Aquest matí s'han tornat a fer proves a tota la plantilla i segons ha informat el club totes han sortit negatives. Per tant, l'equip i cos tècnic viatjaran finalment aquest dimarts a Lisboa per concentrar-se per jugar els quarts de final de la Champions League:

 

 

L'Atlètic va fer aquest diumenge un comunicat oficial.

"S'ha activat el protocol d'actuació previst per aquests casos que exigeix la realització de noves proves PCR al primer equip, als membres de l'expedició a Lisboa i als contactes més propers dels casos positius. Demanem el màxim respecte cap a la identitat dels dos casos positius."

Els casos positius "han estat comunicats de manera immediata a les autoritats sanitàries espanyola i portuguesa, a la UEFA, a la RFEF, la Federació Portuguesa i al Consell Superior d'Esports".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut