Vila-rodona / Espluga de Francolí

Vila-rodona i l'Espluga de Francolí ja treballen per acollir la possible planta de l'automobilística Chery a Catalunya

Vila-rodona i l'Espluga de Francoli ja treballen per acollir la possible planta del fabricant de cotxes xinès Chery a Catalunya. Els dos ajuntaments estan disposats a donar facilitats a la instal·lació del gegant automobilístic, ja que ho consideren una gran oportunitat per al Camp de Tarragona. El president de la Generalitat, José Montilla, va viatjar a la Xina i va acordar crear un grup de treball amb els directius de Chery per decidir si el projecte és viable.

Actualitzat
Vila-rodona i l'Espluga de Francolí, les dues poblacions del Camp de Tarragona candidates a acollir la possible implantació a Catalunya de l'automobilística xinesa Chery, s'han posat a treballar per si es materialitza la instal·lació d'una planta del fabricant de cotxes a Catalunya.

Un grup de treball

El president de la Generalitat, José Montilla, i els directius de la multinacional van acordar aquest dimecres fer un pla de viabilitat perquè Catalunya sigui la seu de Chery a l'Europa occidental.

Això representaria una fàbrica i un centre de distribució, que donarien feina directament o indirectament a 13.000 persones i estarien plenament operatius el 2015.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut